Oglaševanje

Skrivnost kuharice: Te sestavine v solati raje ne uporabljajte

author
N1
20. jul 2025. 19:34
Solata
Foto: PROFIMEDIA

Zelenjavna solata je lahko okusen obrok za zajtrk, kosilo in večerjo, toda ali veste, kateri sestavini bi se morali v solatah izogibati?

Oglaševanje

Slavna poljska kuharica Magda Gessler je razkrila svojo skrivnost, piše Krstarica.

Znana kuharica že dolgo svetuje, kaj, kako in kdaj pripravljati obroke. Solata iz zelenjave morda zveni kot preprost recept, pri katerem je težko zgrešiti – a ne nemogoče.

Oglaševanje

Gessler je pred nekaj časa predstavila svoj priljubljeni recept za solato iz zelenjave. Sestavljena je iz kuhanega krompirja, korenja, kislih kumaric, zelenega graha in trdo kuhanih jajc.

Ali obstaja nekaj, česar nikoli ne bi smeli dodati v solato? Po mnenju poljske kuharice je to čebula. Po besedah kuharice procesi, ki potekajo pri fermentaciji čebule, povzročijo, da izpušča neprijeten vonj, kar lahko popolnoma pokvari okus solate.

Teme

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje

Spremljajte nas tudi na družbenih omrežjih